kuchyň do "L"

Kuchyň byla navržena ve vysokém bílém lesku s kombinací lamina v dekoru přírodního dubu. Byly zvoleny netradiční poličky na skleničky. Kuchyň disponuje velkým úložným prostorem a velkou pracovní plochou. Nejsoou využity rohy pouze ze strany obývacího pokoje, kde se předpokládá výhledové umístění vinotéky.Tato část bude připravena pro případnou změnu. Velká technická část obsahuje velký úložný prostor nad linkou, který je policový a má sloužit pro umístění talířů, chlebníku, atd. V technické stěně je prostor na mikrovlnku, vestavnou lednici a troubu. Menší nika bude nasvícena a může být využita pro decentní dekoraci, keramikou či čajovým servisem.

Každá kuchyň přece nemusí mít horní skříňky, působí pak světle a vzdušně :-) !

 



fotogalerie


comments powered by Disqus



zpět na portfolio